UTILIZAM COOKIE
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord
Contact+4 0730 261 079
Buchete Altfel

Politica de Confidentialitate - Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

  • Accesul acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
  • Buchete Altfel se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de marfa.
  • Buchete Altfel nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.
  • Buchete Altfel va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  • Buchete Altfel utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.
  • Buchete Altfel isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.


INTRODUCERE


Clientii nostri se afla in centrul a tot ceea ce facem. Prin urmare, pe langa faptul ca incercam sa oferim valoare si servicii excelente, iti protejam confidentialitatea in moduri eficiente impotriva abuzurilor, respectand legislatia nationala, europeana si inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016.

Pentru SC ATELIER DE FERICIRE SRL-D intimitatea ta este foarte importanta si o luam in serios. Scopul aceastei politici de confidentialitate este de a explica modalitatea in care colectam, folosim si dezvaluim informatii despre tine pe site-ul nostru si / sau altor terti cu care avem contract de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu aceasta politica de confidentialitate.

In plus, drepturile si optiunile tale sunt la fel de importante pentru noi si de aceea prin intermediul acestei politici de confidentialitate te informam, clar si explicit, cu privire la acestea si modalitatile prin care ne poti contacta pentru a-ti actualiza informatiile sau orice alt drept.



DESPRE NOI


Website-ul aeste operat si detinut de SC ATELIER DE FERICIRE SRL-D cu sediul social in Str. Carpenului nr.26B, Ploiesti, Judet Prahova, inmatriculata la registrul comertului sub J29/1814/2015, cod de identificare fiscala RO35339833.

Daca doresti si alte informatii despre noi, nu ezita sa ne contactezi pe email la contact@buchetealtfel.ro



DESPRE TINE


Tu esti beneficiarul serviciile noastre sub o forma sau alta, fiind o persoana vizata. Astfel, pentru tine, am modificat politica de confidentialitate. Dorim sa fim complet transparenti cu privire la modul in care iti prelucram datele cu caracter personal si dorim sa iti facilitam accesul la modificarea, actualizarea sau chiar stergerea acestora.



DE CE AVEM O POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Avem aceasta politica de confidentialitate deoarece vom colecta unele informatii personale despre tine, atunci cand utilizezi website-ul nostru sau cand iei legatura cu noi prin intermediul formularului de contact atunci cand ai nelamuriri cu privire la un serviciu.

Scopul politicii noastre de confidentialitate este de a te informa cu privire la:

  • cum si de ce iti colectam informatiile personale
  • modul in care dezvaluim informatiile tale personale si pentru cine
  • modul in care iti protejam informatiile personale
  • drepturile tale legale si cum esti protejat de lege


MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE


Daca vom aduce orice modificari politicii noastre de confidentialitate, le vom posta in aceasta pagina. Totodata, daca sunt schimbari majore te vom informa si pe tine printr-un email. Astfel, vei fi pus la curent oricand!



CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR TALE PERSONALE


Prelucrarea datelor tale cu caracter personal este folosita oricand iti dai acceptul in legatura cu acest lucru, oricand accesezi website-ul nostru,   oricand se incheie orice fel de contract intre noi si oricand completezi unul dintre formularele din website.

Acordul tau se va cere in mod explicit inainte de a realiza orice actiune si il vei putea revoca cu aceeasi usurinta cu care l-ai acordat. Daca intampini dificultati te rugam sa ne informezi pe adresa de e-mail contact@buchetealtfel.ro pentru solutionarea cererii tale.



CE INFORMATII COLECTAM DE LA TINE


Colectam anumite informatii personale de la tine, astfel incat sa te putem identifica pentru a ne putea atinge scopul in vederea solicitarilor tale. Mentionam ca nu vom vinde niciodata datele tale personale, dar totodata in cazul in care in viitor vom vinde afacerea sau parti din ea, aceste date vor fi transferate. 

Astfel, informatiile pe care le colectam includ:

  • date de contact (nume complet, e-mail, adresa, numar de telefon, data nasterii si orice alte informatii relevante de care avem nevoie pentru a te contacta sau identifica)
  • date de utilizare (informatii despre modul in care utilizezi website-ul nostru si serviciile noastre)
  • date de marketing si comunicare (preferintele tale cu privire la primirea materialelor de marketing si cum preferi sa comunici cu noi)
  • nu prelucram si nu colectam date cu caracter personal de la persoane cu varsta sub 16 ani, decat cu acordul scris al parintilor si trimis pe adresa de email contact@buchetealtfel.ro.


CAND COLECTAM INFORMATII DE LA TINE


Colectam datele tale atunci cand:

  • accesezi website-ul nostru
  • ori de cate ori completezi formularul nostru de contact sau alte formulare conexe
  • optezi pentru inscrierea la newsletter sau alte materiale de marketing din partea noastra,
  • te inscrii pentru participarea la un eveniment organizat de noi
  • ne contactezi prin diferite canale pe care ti le oferim


COLECTAM SI DATE NON-PERSONALE


Colectam date, intr-o forma sau alta, care nu permit asocierea directa cu o persoana. Spre exemplu, deseori colectam activitatile tale pe website-ul nostru. Acest tip de date sunt anonime inainte de a fi stocate pe serverele noastre si sunt utilizate doar pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta clientilor nostri si pentru a intelege care parti ale website-ului nostru sunt de interes.



FOLOSIM GOOGLE ANALYTICS


Website-ul nostru foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google. Astfel, Google Analytics utilizeaza cookie-uri sau diverse adrese IP pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc website-ul si pentru monitorizarea serviciile si produselor noastre. Informatiile generate de adresa IP sau cookie vor fi transmise si stocate de Google pe servere. Google va utiliza toate aceste informatii in numele nostru pentru a evalua utilizarea website-ului nostru. Poti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browser, insa retine ca este posibil sa nu poti utiliza toate functiile oferite de website-ul nostru dupa aceea.



CUM ITI PROCESAM DATELE PERSONALE


Ne asiguram constant si aplicam tehnici adecvate pentru protejarea datelor tale personale. Operatiile de procesare pe care le realizam cu privire la datele tale cu caracter personal acopera mijloace automate si manuale de colectare (inregistram, organizam, structuram, stocam, modificam la cererea ta, utilizam, transmitem catre terti doar atunci cand e cazul si le stergem la cererea ta sau in mod automat la expirarea lor).



DE CE ITI FOLOSIM DATELE PERSONALE


Folosim datele tale personale in urmatoarele scopuri:

  • pentru a-ti oferi acces la serviciile noastre
  • pentru a te informa cu privire la anumite oferte, produse, servicii sau actualizari
  • pentru a putea intra in contact cu tine si pentru a-ti putea raspunde la intrebarile si/sau solicitarile tale
  • pentru a-ti oferi o experienta deosebita si personalizata pe website-ul nostru
  • pentru a personaliza si imbunatati serviciile si strategia de marketing in functie de istoricul tau de navigare, interesele pe care le ai sau anumite preferinte.
  • pentru a te contacta atunci cand efectuam cercetari de piata cu privire la opiniile tale cu privire la website-ul si serviciile noastre
  • pentru a preveni sau detecta abuzurile sau fraudele de pe website
  • orice alt drept stipulat in  legea nr. 677/2001 si legea nr. 506/2004 


CUI PUTEM DEZVALUI DATELE TALE PERSONALE


  • Partenerilor nostri logistici autorizati, doar atunci cand este cazul si doar atunci cand acestia trebuie sa intermedieze un serviciu pentru noi cand acesta este solicitat de catre tine
  • Angajatilor nostri, pentru a putea indeplini solicitarile tale
  • Partenerilor nostri de marketing, dezvoltare si de monitorizare, pentru a putea realiza campaniile publicitare, pentru imbunatatirea experientei tale personalizate pe website, pentru dezvoltarea noastra in mediul online. Aceste date sunt minimizate si trimise doar pentru scopuri clar definite.
  • Autoritati competente, atunci cand este cazul, pentru orice investigatie juridica, pentru a initia sau apara reclamatiile juridice sau in scopuri civile, penale sau administrative.


CAT TIMP ITI PASTRAM DATELE PERSONALE


Iti pastram datele personale nu mai mult decat este necesar pentru scopul pentru care acestea sunt procesate. Daca ne-ai dat consimtamantul sa iti procesam datele, le vom procesa doar in parametrii pe care ni i-ai oferit. Putem pastra datele tale cu caracter personal in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile si le putem partaja cu autoritatile competente, atunci cand este cazul, pentru orice investigatie juridica, pentru a initia sau apara reclamatiile juridice sau in scopuri civile, penale sau administrative. Daca nu se aplica niciunul dintre motivele de mai sus, datele tale vor fi sterse intr-un mod sigur sau in unele cazuri le facem anonime pentru statistici si cercetari interne.  Datele tale cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de maximum 10 ani de la ultima ta interactiune cu noi sau vor putea fi sterse la orice solicitare din partea ta.



DREPTURILE TALE


Cu exceptia cazului in care esti supus unei exceptari in conformitate cu legile aplicabile privind confidentialitatea, ai urmatoarele drepturi cu privire la datele tale personale pe care le poti solicita direct din contul tau sau contactandu-ne:

  • poti solicita o copie a datelor tale personale pe care le stocam
  • poti solicita corectarea oricaror date personale daca consideri ca acestea sunt inexacte
  • poti solicita stergerea completa a datelor tale personale
  • poti restrictiona  sau retrage consimtamantul prelucrarii datelor tale personale
  • poti solicita transmiterea datelor tale care un alt operator
  • poti solicita accesul asupra datelor tale personale
  • te poti opune prelucrarii datelor si utilizarii datelor tale personale
  • te poti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in legatura cu datele tale personale
  • poti inainte o plangere in legatura cu modul in care iti procesam datele personale catre noi (cererea va fi rezolvata in maximum 30 zile) sau autoritatii competente ANSPDCP


CUM ITI PROTEJAM DATELE


Iti protejam datele utilizand masuri tehnice de minimizare a riscurilor utilizarii incorecte, accesului neutorizat, dezvalurii neautorizate, pierderii, furtului si pierderii accesului. Printre masurile pe care le utilizam sunt criptarea datelor, firwall-urile si controale de autorizare a accesului la date. Tratam cu seriozitate securitatea datelor clientilor nostri si de aceea verificam si actualizam constant mecanismele utilizate pentru a iti oferi o protectie eficienta impotriva abuzurilor.

Serverul prin intermediul caruia iti colectam informatiile este codificat folosind modulul de criptare al browser-ului tau prin intermediul certificatului de securitate SSL.

Desi noi iti protejam datele este important ca si tu sa faci acest lucru. Nu trebuie sa dezvalui nimanui informatiile tale personale.

Daca consideri ca securitatea datelor tale personale a fost compromisa sau daca doresti mai multe informatii in legatura cu masurile pe care le-am luat pentru a-ti proteja datele, te rugam sa ne contactezi la contact@buchetealtfel.ro



LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI


In cadrul website-ului nostru poti intalni link-uri care te redirectioneaza catre alte website-uri. Aceste website-uri pot colecta informatii despre tine si trebuie sa te supui politicii de confidentialitate a website-ului respectiv. SC ATELIER DE FERICIRE SRL-D nu este responsabile pentru practicile de confidentialitate ale altor website-uri.



VREI SA NE CONTACTEZI?


Daca ai intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, vrei sa-ti exerciti drepturile sau ai o plangere despre care vrei sa discuti cu noi ne poti contacta prin e-mail la contact@buchetealtfel.ro sau prin posta la adresa: Str. Carpenului nr.26B, Ploiesti, Judet Prahova

Prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de catre SC ATELIER DE FERICIRE SRL-D, in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate si politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru orice neclaritati va rugam sa ne contactati.

ULTIMA ACTUALIZARE: 25.05.2018

© Toate drepturile rezervate si protejat de drepturile de autor GDPR:ON si SC ATELIER DE FERICIRE SRL-D conform legii 8/1996
Extragerea, reutilizarea, reproducerea si orice alta utilizare neautorizata sunt strict interzise.

Hand Made WIth Love

Toate buchetele si aranjamentele noastre sunt Create Manual, ceea ce inseamna ca Niciodata nu vor fi doua produse identice!
Astfel, dvs. sunteti sigur ca veti darui un buchet Unic!

NEWSLETTER

Inscrie-te la newletterul nostru acum si vei fi la curent cu toate noutatile, dar si cu toate ofertele speciale.

Ne gasiti si pe:
Facebook

© 2018 Buchete Altfel. Toate drepturile rezervate.
SC ATELIER DE FERICIRE SRL-D - C.U.I. 35339833 - RC: J29/1814/2015

Realizat de: HDesign - Creative Web And Software Agency